Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Magda

Det här är din mamma
Jag vet inte vad jag ska skriva
Vet bara att jag måste
försöka förklara för dig

Det värker så i mig
när jag inte kan ge dig
det du förtjänar

Du
Du förtjänar allt
hela världen vill jag att du ska ha

Jag
Jag kan inte ge dig allt

Mamma mår dåligt
Mamma har ont
Mamma klarar inte ens av att jobba för att det gör så ont
Det är så svårt att förklara
älskade Magda
Jag kan inte ens förstå själv

Du förstår när du blir stor
kanske
troligtvis
för att du är så klok

Jag vill skydda dig från allt
allt i livet som gör ont

Men vet att jag inte kan

Och min största rädsla av alla
är att du inte ska hitta nån att älska




Fri vers av Lily E.
Läst 388 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-23 18:51



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ömsint skildrar du en mammas kärlek och hennes oro....men vet du Lily...en gammal kvinna sa till mig en gång när mina barn var små: "Ta det lite lugnt och njut av ungarna...ingen mamma är fullkomlig, men det brukar bli folk av dem ändå...
En kram till dig!
2008-12-21

  Thurizas
en mammas sanna kärlek och rädsla fångat i ett.så länge det finns rätt sorts kommunikation så kommer hon nog förstå.
2008-08-23

  Havsbris
Oj, varför inte!!??

Det ryser genom
kroppen till benen,
smärtan, längtan
rädsla känns rakt i
hjärtat och själen,,,

Du skriver så sann,
äkta och kärleksfull
att ingen kan gå
ostraffad efter läsning
av dina ord!!

Så vackert som
plågsamt! Hoppas du
klarar detta på bäst
sätt möjligt! ;o)
Ser min mamma framför
mig just nu att säga eller
tänka samman! Nu som jag
är lång borta;
men även
om jag inte vad som finns
mellan raderna, vet att där
är en kärleks historia utan
like! och säkert slutet bli
lycklig, ge det en chans!

Omtumlande...
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Lily E.