Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelar ingen roll

Vad spelar det för roll om ditt skal är vackert,
om din skepnad är av nyaste modell,
ditt hem har alla de nyaste detaljer,
och dina vänner vill glänsa i din glans.

När du inte bryr dig om nå´n annan än dig själv,
och du inte bjuder in någon på ett "hemmarepotage"
du kan inte förstå vad jag vill säga,
och du ångrar ingenting för du har aldrig något gjort.

Det är just det....




Fri vers av Pytteliten
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-09 23:08



Bookmark and Share


  UllaBritta
Hej, Du har rätt det är insidan som gäller, och ingenting annat.
Jag är också glad för att jag har mycket att ångra.
Tack för rätta orden.
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Pytteliten