Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Tack för allt,
jag är så glad att du finns.
Jag vet att du finns.

Så ofta jag är dyster,
jag vill inte hoppas jag vet,
jag är så rädd att förlora.








Fri vers av Pytteliten
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-09 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pytteliten