Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus

Tror jag mötte Jesus idag,
han kom på besök,
vill trösta, ge mig hopp.

Tror han lyckades för ett tag,
men jag är en tvivlare jag,
tvivel kryper inpå.

Tror jag vill behålla,
de besöket jag fick,
för det är lättare att leva då.

Tror att i min tanke finns svar,
svar på vad jag vill tro,
och det jag tror blir sant för mig.




Fri vers av Pytteliten
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-31 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pytteliten