Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Min största skatt,
det viktigaste av allt,
vad är större än de två?

Mina barn, så fina ni är,
kommer cyklande hem,
blir större och större.

För mig är ni alltid små,
fast jag ser ni växer upp.
Hela mitt hjärta är fyllt.

Vad vore jag utan er?
Ibland är jag trött,
men ALDRIG på er!




Fri vers av Pytteliten
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-17 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pytteliten