Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är viktigt?

I all iver att vilja vara stor,
i all strävan över att synas,
frågar jag mig vad är viktigt.

När du kommit dit,
när du är stor,
vad finns då kvar?

Glöm mig inte,
jag finns här,
även om du inte ser mig i din iver.




Fri vers av Pytteliten
Läst 289 gånger
Publicerad 2009-01-03 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pytteliten