Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelse

Som en sockerbit,
alla samlas kring den som står i ljuset.
Bryr ni er om den som står där,
eller vill ni bara bli ljusa själva?
All den bekräftelsen som man söker,
alla söker på sitt eget vis.
Den har alltid samma mål,
att få kärlek så jag kan älska mig sjäv.

Vem kan älska sig sjäv helt och hållet utan bekräftelse från andra?




Fri vers av Pytteliten
Läst 284 gånger
Publicerad 2008-09-20 21:17



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Kärleken till andra måste nog börja i kärleken till mig själv- men inte den egoistiska- utan den som säger- jag är okay- du är okay
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Pytteliten