Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara barn

De finaste av fina,
det bästa som finns,
det vackraste i livet,
mina barn.

Alla barn har glimten i sina ögon,
ett ljus som strålar,
när de ler,
ler hela livet.

Barn är underbara!




Fri vers av Pytteliten
Läst 334 gånger
Publicerad 2008-09-06 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pytteliten