Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga från livet.

En dag kommer våra vägar att mötas,
jag vet det,
men vad spelar det för roll nu?
Det fanns en tid då det var det enda jag ville,
att få gå i dina fotspår.
Det hade varit så även nu,
om du inte gjorde det du gjorde.

Jag är glad för att det inte blev så,
nu kan jag se vad jag fick istället.
Men fanns det någon mening med det?
Varför träffas man, finns det någon mening med det som sker?
Jag har letat men hittat inget,
kanske för att jag skulle se min väg.

Är det så, man förvirras in på en annan väg
för att man ska lära sig leta efter den rätta?

Men våra vägar kommer att mötas igen,
det är bara så,
då ska jag le och tacka dig!




Fri vers av Pytteliten
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-16 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pytteliten