Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Musik och insikt

Thåströms stämma raspar i mitt öra
hesa toner från en större stad
bättre stad
Sämre liv
Mina kliv mot vuxenvärlden
trampar mig själv på tårna
jag vaknar av smärtan
gråtandes
Skivan tar slut
det gör även mitt Liv




Fri vers av Freeway4
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-10 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freeway4