Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändligt ljus




En gåva
av oändligt ljus

som överträffar solens

att få möta Dig

och omfamnas av
Ditt ljus

och upptäcka
att ljuset

Ditt ljus

redan bor i mig






Fri vers av Michaela Dutius
Läst 460 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-08-11 08:58



Bookmark and Share


    forskaren
lys, Ljus!
Värm!
2008-08-13

  Nasrin
läsvärd och vackert skrivet!!!
2008-08-11

  rebecca d
precis så! bada!
2008-08-11

  papessa
vackert och ljust blev det omkring mig nu....
2008-08-11

  Havsbris
MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA

en gåva och en speciel ljus
har och ger du... ;o)


gratulerar och skål ;o)
kram
2008-08-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ljusdrottningen
Du är, sprider goda
ord för oss här, som
lyfter oss, var vi än är!
Mycket gott skrivet!
******************
2008-08-11

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbar
2008-08-11

  jardan
Vilken vacker påminnelse dina ord ger, tack !
2008-08-11

  -Ulla Tilemo- VIP
Ljuset som bor i oss alla är väldigt synligt hos dig....! Och du delar generöst med dig som en ljusets ängel....tack! Applåd och bokmärkt
2008-08-11

  devilsangel
Så vackra ord om ljuset som finns inom oss alla, men vi behöver ibland ledas av de rätta händerna för att finna det...
2008-08-11

  Laijza
Härligt. Den spegelbilden vore häftig att få uppleva. Känner mig lite ljus idag efter att gjort av med bördor. Puss!!
2008-08-11

  Kristina Wallbing
Ja, det är en förunderlig upptäckt!
Du beskriver det stora i enkla ord! Det är stort!
2008-08-11

  anits VIP
Underbara ord fint att läsa
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius