Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig

du min vän
mi amigo

som verkar utstråla sådan paradoxal kraft
sådan extraordinär positiv anda
ändå ibland som jag inte
ge mig

jag är deppig förkyld
våndas efter en avslutad utställning

vad är det för usel kraft
som gör att man deppar ihop efteråt
ge mig

vad gör en man så matt

ge mig
tid humor styrka och en känsla av gemenskap
framför allt ge mig vänskap

denna känsla av utanförskap
har förhoppningsvis dragit sig tillbaka imorgon
men ge mig ändå
ge mig

jag kräver alldeles för mycket
jag vet
jag är påstridig och förbannat jobbig att vara med
men ge mig ändå

mi amigo
min vän
du

ge mig




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 518 gånger
Publicerad 2004-05-08 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP