Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagsländans livsväder.


Dagsländans klagan

Kläckt i en damm en fin morgon i Kil,
se´n en kallfront drev in som en pil,
"Hur romantiskt är det,
att göra det, Ni vet,
att vara i storm och ösregn fertil?"




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-11 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick