Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är bara en men jag är inte ensam


Jag är bara en

Jag är bara en,

men jag är ändå en.

Jag kan inte göra allt,

men jag kan göra något;

Och för att jag inte kan göra allt

så ska jag inte säga nej till att göra det som jag kan göra.

Jag är bara en,

men inte en-sam,

om jag är en-sam kan vi vara ensamma till-sammans.




Fri vers av Smurfan
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-11 21:17



Bookmark and Share


  Quasimodo
Tankar som skapar eftertänksamhet i detta ensamheten !! Vi föds ensamma i det unika vi är och i det är vi nog alltid ensamma, men ändå vara tillsammans i detta att vara ensamma !?
2008-08-12

    Birgitta Wallgren
Dessa ord behövde jag i kväll, och även många andra dagar! Tack!
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan