Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET ÄR.....

Sent 
Augustikväll 
varm gräshoppssång

sommarboss
som snö i
knotiga äppelträd

kvällen
doftar svamp 
hud
minns
salt värme

min mexikanska granne
räfsar löv


är livet
endast
ett väldigt
trevligt sätt
att dö på.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-12 08:48



Bookmark and Share


  Hannadraken
Andra stycket Jan, wow. Kan jag sno av dig i den mörka gränden.... Ursnyggt!
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth