Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läschpande cool gubbe

Det var en gång en gubbe från Bender,
som glömde ta med sina tänder,
när han reste till Kos,
där han fick tugga mos,
men han sa då bara: ”Schå´nt händer!”




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 504 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-12 09:44



Bookmark and Share


  Cris
Schihihi.. :-)
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick