Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mammas tankar.

När du gråter så gråter det i mig,
det är då jag känner mig så sorgsen.

Min lycka är om du är lycklig,
allt det andra kan mig kvitta.

Din smärta vill jag ta,
jag vill alltid skydda dig från den.

Men hur ska du kunna växa och blir stor
om jag skyddar dig från allt?

Hur ska du då lära dig vad som är rätt och fel,
alla måste gå igenom någonting.

Men fast jag det förstår så smärtar det ändå,
kanske är just det meningen också.




Fri vers av Pytteliten
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-12 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pytteliten