Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....jo jo,-det gäller att brösta upp sig ,-de stunder det går......


Skam den som ger sig



Hon mummlade
och morrade
om vartannat


det här är för
mycket
sa hon


det här ror
jag inte i land


när hon såg orden
framför sig


rätade hon på
ryggen

listade upp
vad hon hade att göra


och kopplade in autopiloten




Övriga genrer av Bim
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-12 14:23



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Härlig text!! Tänk den som hade en autopilot!!
2008-08-12

  Kalle.O
Önskar att jag hade en autopilot ibland...
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Bim