Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs på en lektion i våras och var tänkt som en låt, men sen......blev det inte det. Upplägget känns väl sådär, men det blir så när jag försöker rimma och vara "sann" samtidigt ;)


Opposites attract!

I can tell you are watching,
but what do you see?
An ordinary girl
or do you really see me?

Do you want me,
or have I just made up
that everytime I look at you
I see you looking back?

I know we've never said a word to each other,
but I feel some kind of connection between us.
But how can I talk to you when you're never alone,
and if you were you'd be afraid your friends would have seen us?

We are so different on the outside,
but you know that opposites attract.
I want to talk to you so badly,
but I don't know how you would react.




Fri vers av Jojjan
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-12 19:27



Bookmark and Share


  Regular
Fint skrivet...och det är bara att köra på...friskt vågat hälften vunnet säger de ju ;-)
2008-08-13

    Nicklas VIP
Riktigt fint skrivet det här =)

och den som är rädd för vad ens vänner ska tycka, behöver mogna rejält mycket till.
2008-08-12

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Go for it !! ;-)
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan