Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte rädd

låt oss vara tysta och njuta av hudens mättnad
låt fingertoppar vandra längs linjer, kurvor och fräknar
låt mina fingrar smeka dina svarta lockar
låt min mun värma din fylliga
låt min blick vila i dina bärnstensögon
låt mig höra ekot av hjärtslag


låt mig... älska dig




Fri vers av Lindan
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-07-19 17:57



Bookmark and Share


  stasia
himla vackert
2005-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan