Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibrerar musik?

Vibrerar musik?
I mina öron
sprängs tankar
i olika färger.
Svart och vitt
blandas
skakas
i mina öron.

Tankar sprängs
i olika färger.

Vibrerar musik?



Fri vers av Sofiapoema
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-07-19 20:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det gör den, den vibrerar, ljudvibrationer, men också av känslor. Precis som din dikt, som påminner mig och får mig att längta efter mer musik.
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema