Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stjäl lite av mig själv igen, sällan något mer än inget. There you have it. More buck, yes, but also more bang.


[ ] (reprise).




hon vill prata allvar

jag visar knivarna i översta kökslådan på skämt,

vilket skämt


ja, jag stjäl lite av mig själv igen, men som ni vet

alla vet,

det betyder sällan något mer än inget

likt vävnaden runt ditt hjärta mitt


det betyder inget


itu ut i smärta

efter
tusen åter tusen

som längtar

mot himlen


mot himlen

det rödsprängda
gråvåta gråtande

spricker

faller



ja, jag hör


det är något som dör


något som dör



inom mig




Fri vers av Johannes
Läst 533 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-13 10:13



Bookmark and Share


  Lola
Jag har en idé angående denna. Får se om du gillar den...
2009-02-13

  frig
nice!
"det rödsprängda
gråvåta gråtande"
är en helt fenomenal formulering, cheers
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes