Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtta minuter

Deprimerat vandrar mina tankar
till cigaretterna
åtta minuter ifrån mig

Min fot gungar
och mitt liv med den

Åtta minuter
från nederlag
åtta minuter
som jag inte kan gå
men ändå längtar efter

Det har gått tio dagar
sedan de åtta minuterna
blev omöjliga
och det får gå tio dagar till
och tio efter det

Ännu en dag
utan det omöjliga

Copyright© Mats Lundmark 2008




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-13 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP