Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåser utan mig


Vinden viner
mina kläder fylls av alltingheten

Vill ta mig närmare epicentrum
medvind
motvind

Mina skrik ohörbara
glädje
rädsla
sorg

Låter mig bäras
av vindens kraft

Plötsligt dör den bort
blåser utan mig
vill inte
kan inte
mäta mig

Ensam kvar
inget som fyller mina kläder

Saknar tomheten i vinden




Fri vers av Mona*
Läst 480 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-14 11:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är det när du faller ur när du varit i flow? I så fall känner jag igen det väldigt mycket. Snyggt skrivet.
2008-08-14

  korpfjäder
Livet är där även om det inte blåser
och varje ton måste omringas av paus för att höras....
Din text är en såndär man vill bevara som en pärla i en ring.
2008-08-14

  micke marin
Vinden blåser utan mig..
aj, det var tufft, när tilll och med vinden lämnar en, då är det tungt.
2008-08-14

  * Ammi *
jag vet inte riktigt hur jag ska tolka den här texten .. känns det som allt stannat upp?
jag tycker att den är vacker, men tyder den olika varje gång jag läser den ..

kram!
2008-08-14

  Sladjana Zubcevic
" plötsligt dör den bort
blåser utan mig
vill inte
kan inte
mäta mig

ensam kvar

inget som fyller mina kläder "

V A C K E R T
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*