Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den självvalda ensamheten.......


Den inre världen

Ljuvliga ensamhet..
bara jag i min värld
försjunken i djupa tankar
av hemligheter dolda..
där plockar jag ur mina gömmor
en del till mig själv och för andra..
spännande saker kan hända
i tystnadens hemliga värld
där ofta jag måste av stillhet
få vandra ensam på min färd..





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-14 12:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det här säger jag "ja och amen"till.
Bokmärke.
2008-08-15

  Gawain
Tankens tysta domäner, mitt absoluta favoritställe...

Helskönt skrivet!
2008-08-14

  Kalle.O
Fridfull läsning...
Vackert!
2008-08-14

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-08-14

  Quasimodo
En skön och fin bild och känsla för ensamhet och tystnad som vi noh behöver mer än vi tror och vet, för att nå och känna det som vi är och känner !!!! Bokmärker denna !!!!
2008-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag har fått det behovet tillgodosett under några dagar.
Nu är det bara de andra behoven kvar...

Du skildrar det på ett njutningsfullt och glatt sätt, detta som vi alla behöver...silenciet...
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP