Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
S. Även fast det inte finns några känslor mellan oss över huvud taget så ska du veta att jag hatar att sova ensam. (Fast det vet du ju redan)


Fyllda av åtrå, fyllda av sorg

Jag visste att du skulle sova med mig inatt
Som alla andra nätter
Ligga tom, utan känslor och bara trivas

Precis som mig, baby

Kanske skulle vi ha sex
Njuta av varandras kroppar
Fyllda av lust
Fyllda av åtrå, fyllda av sorg

Men telefonen ringde aldrig
och knackningar på min dörr - existerade inte

Jag ställde mig frågan, hade du kanske funnit lyckan idag?
Vi hade ju trots allt bara delat nätterna med varandra som tröst
- för det var ju ingen som ville ha oss
Lite senare skrattade jag åt mig själv

Men hur mycket jag än skrattade -
kom jag inte ifrån det faktum
att en person i Sverige låg ensam i sin säng, inlindad i nytvättade leopardlakan

Elin hette hon, och hon låg i min säng
Troligen var det jag




Fri vers av Elin F
Läst 573 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-08-15 01:09



Bookmark and Share


  blaite
Maestrobra text.
2010-04-16

  RedCherry
shit, vad bra skrivet, älskar det sista i dikten, verkligen bra skrivet!
2008-09-05

  Jimmy:n
att en person i Sverige låg ensam i sin säng, inlindad i nytvättade leopardlakan

Elin hette hon, och hon låg i min säng
Troligen var det jag



Himla bra slut på denna dikten,,
Verkligen fastnade..
Applåd
2008-09-02

  Josef Ahl
bra
2008-08-28

  Morfeus
Jag gillar slutet. Annars är det inte min samk direkt, det blir för rakt för mig. Jag gillar när det kringlar sig lite.
2008-08-19

    Lazy Cat
slarvigt skriven, ofullbordad, övertydlig ibland
2008-08-17

  Lee-nah
De två sista raderna gjorde hela texten...
2008-08-15

    jooline
den här texten var ärlig och verklighetstrogen.
jag gillade den, det var lätt att känna igen sig i
trots att jag själv inte kunnat beskriva det så. fint!
2008-08-15

  lolly
fantastiskt.
och jag känner igen mig. jag har varit vid den punkten och stampat.

väldigt bra.
2008-08-15

    Nicklas VIP
Fint, lite vemodigt och sorgligt.

Nog är det hemskt jobbigt att sova ensam.
Och då är det väl bra, om man gärna delar sängen med någon, kanske t.om. kan ha sex, trots att det inte blir mer än så.

Det är något jag aldrig gjort, och ännu inte vill göra. Jag tillhör nog den fåniga skaran som bara vill dela något så underbart, med den jag älskar.

Men alla är vi olika, tur är väl det!
Att sova ensam är en pina, det är ett faktum.
2008-08-15

  Vind
Kommunala sovhyttor borde införas... (och tvåsamhet är inte lätt). Snyggt formulerat.
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Elin F
Elin F