Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hällande härligt




Blåsten kom som
en vattensprutande
tankbil i hög fart

hon tog skydd
under ett träd


där satt hon
och njöt av

att få vara med
när vädret visade sin styrka




Övriga genrer av Bim
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-15 12:29



Bookmark and Share


  Cadena
Flott!
2008-08-15

    Maria Malm
Häftigt!
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Bim