Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=jgFraW6m4Dw&feature=player_embedded#


öronbedövande


stormvindar hämtar
lyfter upp, upp, upp
med välkomnande armar
famnar så häftigt
med dansande fötter
virvlar förtrollad runt
lyft av den eld
som väckts i det inre
brinnande, flammande, fräsande
en hunger utan mättnad
moln tornar upp sig
fyller mörk himmel
eld brinner hett
börjar så kräva
mer av det bränsle
det bränner så hårt
regnet det faller
skrien de rullar
långväga hörbart
tyst och förtvivlat
regndroppar faller
tungt ner till marken
samlas till pölar
det sista du ser
är slingan mot skyn
från det som brann
förkolnat
glimmande
i mörkret

det är så tyst




Fri vers av glittertindra
Läst 535 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-15 17:39



Bookmark and Share


  Peter Matsa
ja, och så små är vi inför skådespelet
otroligt bra komponerat!
2008-08-15

  Sanningsägaren VIP
åskan är skrämmande fascinerande
känner en hatkärlek
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra