Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så är det snart dags igen.......tvåan. På natur. Hjälp.




Att se dig igen (om jag saknat något i skolan är det faktiskt inte dig)

Tänk, om tre dagar får jag se dig igen,
i hemlighet studera dina vackra läppar.

(Och armar. Kan man ha vackra armar?)

Fast det skulle vara lögn att säga att jag längtar.

(Nervös är jag inte heller)

Är väl mest nyfiken på hur det kommer kännas

(om det kommer kännas?)

Att se dig gå där i korridoren

(på ditt lite speciella sätt)

Jag minns sist jag såg det,
fem minuter senare började jag sakna någon jag inte ens känner.

Dig.

Men hur det än kommer kännas,
hur mycket jag än kommer titta,
kommer vi aldrig prata med varandra mer.

(Och ärligt talat, jag hade hellre pratat med min fysikbok)

 




Fri vers av Jojjan
Läst 327 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-15 18:15



Bookmark and Share


  Trolltoffsa
Härlig!
Och du, det är väl klart att man kan ha vackra armar:)
2008-08-15

  Trolltoffsa
Härlig!
Och du, det är väl klart att man kan ha vackra armar:)
2008-08-15

  glittertindra
jo, ibland räcker minnena mer än väl... man vill inget mer...
2008-08-15

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ler :-)
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan