Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, den här handlar faktiskt inte om honom...


Kollegan från helvetet



du är intorkat damm
du är sur mjölk från i fjol
du är penis enlargement spam
och din hjärna är lika osammanhängande som brandsläckarskum

du kan inte stava till värdighet
jag besitter mad skills
och du har inte en enda färdighet

din verklighetsuppfattning är obefintlig
och jag hoppas innerligt att du stryker med
vid nästa mensvärks-missfall

jag är inte intresserad
av dina åsikter
ditt liv
eller din patetiska ursäkt till existens

ur din käft strömmar
en motbjudande diarré
och ingen tandblekning i världen
kan dölja det
because you're not worth it
så du kan lika gärna sy igen din käft på en gång




Fri vers av Trolltoffsa
Läst 462 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-15 21:35



Bookmark and Share


  inutimonster
YEAH BABY! I FEEL IT!!!!!! maaaaaah! jag är så arg på allt och alla just nu och den här kunde inte sitta bättre. rå som satan, och jag älskar så mycket i den. det känns som något jag själv skulle kunna kläcka ur mig! "du är penis enlargement spam" HAHAHA! jo, jag gillar dig, och det du skriver.
2008-09-10

  bluescat
Bra skrivet! måste vara hemskt ha en sån kollega...
2008-09-02

  Mats Henricson
Inget snäll, den här, men jag ÄLSKAR SPRÅKET, kaxigt, ungdomligt, vågat, hämningslöst, "2000-talsspråk" så det bara Dånar och Smäller !! LÄCKERT!
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Trolltoffsa
Trolltoffsa