Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....hoppas du mår lika bra idag...


Kärt besök



När han stod
i dörren
fylldes

hennes ögon
med skrattbubblor


han log
och hon blev tvungen
ta reda på om den
veka munnen
var kyssäkta


kärt besök

och kärleken höll
armarna om två starka viljor




Övriga genrer av Bim
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-16 11:46



Bookmark and Share


    Maria Malm
"Skrattbubblor"..ett sånt helt underbart ord..
2008-08-17

  thyra
Underbar värme och kärlek! Varmt skrivit!
2008-08-16

  * Ammi *
en sån underbart text!
Skrattbubblor, ja ... hoppas att jag får uppleva en sån här dag, snart!
kram
2008-08-16

  Elaine.S VIP
Vilken livsglädje som döljer sig i dessa ord...man kan riktigt ta på känslan som bubblar och vill mer

"han log
och hon blev tvungen
ta reda på om den
veka munnen
var kyssäkta"

Så snyggt och känslosamt...

Applåder
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Bim