Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underjorden





Vissa lever längre bort
i tron om att de ska hitta
gångarna under staden
under söndersprungna fotbollsplaner
med spott och ångest
i lerpölarna

Vissa bor nära sin mamma

Vissa bor ännu längre bort
och kanske vet de inte om det
och kanske springer de
fram och tillbaka
och drömmer om att
behöva solsken och Tomas Ledin
för att fortsätta

Vissa bor bort, bor underkrupna
Genom ledningarna vindlar
deras sista ord
som maskar torkar de i solen
som spott och ångest
inrullade och söndersprungna
i lerpölarna




Fri vers av MMo
Läst 382 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-16 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo