Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det vi hade, glöms aldrig någonsin bort, ty universum tittade på


Kram via sms

En god vana, inte slentrian

utan något vi båda behöver

varje fredag,

kommer den via sms

kramen, som betyder 

så mycket för mig.

den bekräftar mig 

skänker mig glädje

Jag kan aldrig få honom

ändå är han min.....

Han kommer alltid att vara min

om jag så resten av livet 

bara kan krama honom via sms

Vi vet båda vad vi har gemensamt,

vår hemlis i universum.

Jag kan aldrig få honom

ändå är han min.....




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-16 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP