Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning råder


Ensam hemma

Du gick...

genom dörren kom..

frihet och ovisshet,

rannsakan och saknad,

ångest och utrymme,

lugn och turbulens,

och jag som trodde jag skulle bli ensam...

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-16 17:32



Bookmark and Share


  Maria T
Det blir inte alltid som man tror
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver