Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tandlös


Den nya tandvårdsreformen

visade sig vara riktigt tandlös

då vi inte lägre anses behöva kindtänder

får vi klara oss utan dessa

enligt beslutarna




Övriga genrer av eva m h
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-16 20:02



Bookmark and Share


  lyckeli
Ja, helt otroligt sanslöst! Men vi tackar väl och tar emot som vi brukar...och ler våra tandlösa leenden mot beslutsfattarna : )
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

eva m h