Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så länge du älskar mig, är det du och jag

jag kan se hur hela världen svettas
då vi står i mitt rum
och det är min tur att förklara
bomben som tickar på väggen
påminner mig om hur lite tid vi har kvar
och om den tiden vi aldrig fick
skrev du upp det på listan till jul, som jag bad dig om?
har vi inte vart snälla nog?


älskling
jag kan se hur du gråter
fast dina ögon är lika torra som min tunga
i den mun som vägrar att öppna sig
vi är varandras motsatser,
ser du inte?
socker på pannkakor är för mig som rött nagelack
för vackert

men svart eller vitt
vem bryr sig?
det är nu och här vi ska bestämma oss
vi kan passa tillsammans
vi kan skapa grått
men vem vill vara grå?
vem vill leva där det alltid regnar,
och vem kan stanna tiden?

jag önskar att jag hittat mig själv innan
du gick
jag önskar bomben på väggen inte bara var en ilusion
att du hade stannat då vår tid tog slut

och kom ihåg att
så länge du älskar mig
så är det du och jag




Fri vers av annkajsafelicia
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-16 20:10



Bookmark and Share


  Pontus Larsson
vi kan skapa grått
men vem vill vara grå?
vem vill leva där det alltid regnar,
och vem kan stanna tiden?

du har precis fått mig att tänka
hur skapar man grått tillsammans?
och dina frågor är ju helt super. mkt bra. och tänkvärt, jag kommer inte kunna somna i natt, det är en sak som är säker
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

annkajsafelicia