Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du frågar hur det går


gång på gång
igen
frågar du
hur det går

Hur går det?

Och det går
det är klart att det går
men det går
kanske inte så bra




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 391 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-16 23:25



Bookmark and Share


    Din Mormor
... det är så det är...

det går ju... men inte mer.
2008-11-14

  LaPetiteRobeNoire
nej, det gör väl inte det.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious