Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

melodin

- lyssna.

(tystnad)

- hör du?

(tystnad)


jag har aldrig förstått det.
aldrig fått in.
det verkar så orättvist att alla andra kan.
men inte jag.

varför skulle det vara så?
att jag är den ända.
visst, jag är verkligen inte den ända.
men går jag på gatan.
skogen.
parken.
cykelbanan.
vart jag än går.
så är det bara jag.
verkar det som.

som inte hör tonerna,
som inte kan urskilja melodien som finns.


han sa att om jag inte funnit det jag söker.
isåfall skulle jag inte höra tonerna som skapar melodin.
och jag frågade varför.
- om man inte funnit det man söker, blir det svårare att höra melodin, eftersom att man är för upptagen till att hitta det man söker.

 

 

 

det värsta är att jag inte vet vad jag söker.
så jag kommer aldrig att få höra melodin.




Fri vers av div-lilly
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-17 01:35



Bookmark and Share


  André Esbjörnson
men likväl
skapas den omkring dig
alltid
och kom ihåg
allting är alltid
på den sista plats
du söker
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

div-lilly
div-lilly