Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generad av mitt begär



Jag är besatt av besattheten av att ha dig nära..
Besatt av att lära mig hur man älskar någon som dig
du som har så mycket att lära..
besatt av dina armars styrka runt min midja
besatt av dina händers beröring

Generas plötsligt över mina tankar om dig
får man lov att känna såhär redan
kan jag begära det av dej?




Fri vers av joanna
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-07-20 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joanna