Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hittade en gammal igen, i ett skolskrivblock (ja, jag skriver när jag har tråkigt i skolan). Gillar inte riktigt slutet på den här, men vill inte ändra något eftersom detta är hur jag kände och skrev då. Imorgon hoppas jag på att det kommer nytt!


Grönblåa ögon (Du har sagt att du inte tänker på sånt)

Grönblåa ögon sa du att du har,
fast jag var övertygad om att de är gröna.

Du blev glad över att veta
hur fina händer du har,
något som du tydligen var omedveten om.

Och när jag såg dig nästa dag
högg det till i magen.
Känslor som sovit väcktes till liv
och kom ut i ljuset så alla kunde se.

Jag undrar om du såg.

Du har sagt att du inte tänker på sånt.

Grönblåa ögon sa du att du har,
fast jag var övertygad om att de är gröna.




Fri vers av Jojjan
Läst 328 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-17 16:56



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Vacker poesi om att se och bli sedd, känslor som väcks och önskan om att bli älskad, bravo!
2008-08-19

  Firefly
den är fin precis som den är. enkel och mycket tilltalande ;)
undrar om det var länge sedan du skrev den(?)

måste bara säga att din lilla anmärkning på presentationen var rent genealisk! om man älskar sig själv är kärleken verkligen besvarad^^ fast man börjar nog längta efter en utomstående kärlek med efter ett tag...
2008-08-18

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jättefin
2008-08-17

  lyckeli
Tycker om. Precis som den är.
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan