Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se som äter skit


Femtio sketna texter är vad man får
publicera på detta forum

Spelar roll om du har talang
eller ej


Det är inte "poeter.se;s" grej
att se till att deras medlemar har

Fritt urtrymme att skapa fritt har envar
sägs det så flott

Profit är livets mantra
stackars Poeter.se att de hälften av sina medlemar

måste banta

bort

För de flesta idag lever inte så flott


att de har råd till allt
som sajten önska ALLA kan ge allt




Fri vers av NågonAnnans
Läst 502 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-17 23:10



Bookmark and Share


  LassO
hahaha love it
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans