Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min andra haiku!


Obesvarat leende (fast tvärtom)

När du såg mig där

log du sådär underbart.

Jag tittade bort.




Bunden vers (Haiku) av Jojjan
Läst 524 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-08-18 18:29



Bookmark and Share


  Torniquet
åh, älskar hur du fångar ögonblicket..ibland är få ord bättre än många..
2008-08-23

  Firefly
ärlig och slående.
applåd!
2008-08-18

    Tazara
lite hemsk sådär men väldigt bra ändå.
2008-08-18

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Blyg? :-)
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan