Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan aldrig bli en "snabbis"


ATT BETRAKTA MORGONEN

Att betrakta morgonen
formen av
nattvarma kroppar
väckta i
ett gäspande
rungande stumt 
JA!

Tyst
skissar dina linjer
böljande
ångande smekningar
av morgonluft

Krokiblick
söker volymer
och
kött att
besegra 
överlista
och tolka som dig


Läser din
värme
mellan raderna 
följer
tomrummet
mellan haka och
känsliga bröst

Ser blundande
i mörkret

Betraktar
betraktande
morgon

Ljuset
kom senare idag.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 384 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-19 08:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Nära ord som ger en bild av närheten och tillsammansglädjen
2008-10-26

  Night Soul Woman
Vilken härlig morgon! Betraktat med själfulla ögon:)*applåd*och*bokmärkes* Så fint skrivet:)

Följ länken om du vill:)
http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/7/77/250px-Hunawihr-morpho-butterfly.jpg

2008-08-19

  devilsangel
mmm, ljuvliga rader på morgonen..finns nog inget bättre sätt att använda morgonen till än med sin älskade, just så..kärleksfullt och passionerat..
2008-08-19

  aftermath
vilken fin morgon du visar oss med dina goda ord
här ryms även en lust och passion
i köttet!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth