Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriver ingenting


SKRIVER I MELLANRUMMET

Skriver upp

Skriver ner

Skriver under

Skriver över

Skriver av

Skriver på

Skriver till

Skriver på sidan

Skriver dig på näsan


Där ryms
bara en rad


Den där om att jag älskar dej

Skriver poesi mellanrummet

Skriver i tomrummet




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-19 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth