Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av verserna i min limerickpocket Doktor Limericks skrattsalva.


Festligt värre

Ett premiärlejon från Hammerfest,
skydde vardagens gråhet som pest,
gav själv mängder med baler,
då jämt slutet på hans tal är:
"Som Ni förstår vill jag jämt ha mer fest!"




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 504 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-19 10:57



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hahahaha...ja här var det festligt värre..en sådan förnöjsam herre
2008-11-13

    tramp
ha ha honom skulle jag violja vara bekant med !
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick