Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smakfullt..

Hudnära hett
smakar varann..
totalt hämningslöst
fullständigt mätt...




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-19 11:40



Bookmark and Share


  Maria T
Passion
2008-08-19

  Quasimodo
Ger en skön smak för närhet och njutning i samklang !! En applåd för den !!!
2008-08-19

  Larz Gustafsson VIP
I wish...

Väldigt bra rimmat.
2008-08-19

  aol
såpassionerat blev varm
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP