Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varierat vokabulär


tonåringens skrik

ett eko genom tiden
som en mörk skugga med få förändringar
tills

tystnad

man står där
kvar
bredvid inuti och överallt
darrande av ilska och vanmakt
och längtar

för alla har sin längtan





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-19 18:35



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vi har alla olika sätt att utrycka oss på..
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP