Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läppars lättja

 

Jag faller tungöga
läppars lättja
kom, vila här intill

ingen glöd, ingen lust
bara förtrogenhet
bland stor förlust

imorgon,
drar dagen nya suckar

i natt, viskas löften
om kommande stunder

stilla, stilla
vänder natten dagen ut in

 

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 372 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-19 19:35



Bookmark and Share


  VITRIOL
"Tungöga" :) Trots att jag sällan hinner med i ditt högproduktiva tempo beundrar jag varje verk jag hinner åtnjuta. Gillar alla dina ord. Den här är strålande!
2008-08-22

    Bodil Sandberg
Älskar den..lägger röda rosor vid denna..värma..tillit..så vacker!!!
2008-08-21

  Hannadraken
mmm, riktigt snyggt!
tungöga.... nydanade och stiligt.
2008-08-20

  Peter Matsa
vackert beskrivet denna utmattning, med hoppfull och kärleksfull ton
2008-08-20

  Lena Renman
Sjukt bra! Älskar denna, andemeningen, atmosfären, orden, uppbyggnad och rytm. Bokmärker

lena
2008-08-20

  Casbah* VIP
trivs så med slutet av denna dikt
fin och ..mjuk att läsa
2008-08-19

  Sanningsägaren VIP
vackert och väldigt finstämt
jag har dock svårt att läsa
lättjan i bestämd form
vill läsa de utan "n"
både i titel och text
men det är jag det
/Åsa
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund