Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll är lugnet en storm


Ikväll är tystheten ett diskotek
som pulserar
som vibrerar

Ikväll spelar syrsorna
för fullt hus
stampar,
klappar takten

Ikväll blåser stiltjen
orkan
vulkan

Ikväll är lugnet en storm




Fri vers av Mona*
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-19 19:40



Bookmark and Share


  Carl Thomas
...silent disco ;)
2008-08-20

  * Ammi *
håll i dig bara!

så kan känslan vara när alla nerver är på helspänn...

kram!
2008-08-19

  korpfjäder
Så kan det ju vara!
Hög igenkänningsfaktor i den - och det kan nog ha många orsaker att det stormar i lugnet!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*