Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har en nästan
okontollerbar längtan efter höst....



INNAN STORMARNA

Sitter
avslängd på
en hållplats
mellan sommar
och höst
och väntar

väntar på stormarna
de brukar föra mig så långt
namnsdagsstormarna
gudrun, pär
klädda i trasiga löv
och fallande plått

Det är tyst
stilla
ensamt
i stillheten
innan stormen

Ibland
lyckas jag
njuta
av väntan.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-19 19:42



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
det är visst fler än jag som tänker på löv..
vacker dikt med flödande rytm och välskriven
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth